Το 1ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, διεξήχθη στις 24 Μαΐου 2017 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Συνοδεύτηκε από ομιλίες / εισηγήσεις / παρουσιάσεις 30 κορυφαίων θεσμικών παραγόντων και στελεχών της αγοράς.

Χαιρετισμό απήυθηνε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σπίρτζης και ακολούθησαν, μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ Χ. Μπουκώρος, ο τομέαρχης περιβάλλοντος της ΔΗΣΥ Γ. Μανιάτης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Στασινός, ο Πρόεδρος του ΣΑΤΕ Ζαχαρίας Αθουσάκης και ο αναπληρωτής επικεφαλής της Κομισιόν Άρης Περουλάκης.

Στη συνέχεια, έγινε η ανασκόπηση των κατασκευαστικών εργασιών στους, υπό παραχώρηση, αυτοκινητόδρομους από τον Γ. Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε και έργων Μετρό από τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό και Γιάννη Μυλόπουλο, Πρόεδρο της Αττικό Μετρό, σιδηροδρομικών έργων από τον Χρήστο Διονέλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ και του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι της Κρήτης από τον Γιάννη Καρνέση, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Υποδομών.

Μετά, ακολούθησε το «πάνελ της χρονιάς», όπως χαρακτηρίστηκε, όπου φιλοξενήθηκαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των μεγαλύτερων τεχνικών ομίλων της χώρας, κ.κ. Δ. Κούτρας (Άκτωρ), Γ. Περιστέρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ), Κ. Μιτζάλης (J&P Άβαξ), αλλά και οι Βλ. Σφυρόερας (Hill Int.) και Άλκης Δρακινός (EBRD).

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την ενότητα των Μεταφορών, με 2 πάνελ ομιλητών, όπου φιλοξενήθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Θάνος Βούρδας, ο πρόεδρος του «Ελ. Βενιζέλος» Δ. Δημητρίου, ο πρόεδρος της Hellastron Β. Χαλκιάς, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ομίλου Goldair Κ. Καλλίνικος, ο διευθύνων σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Ελ. Σαμαράς, ο γενικός εμπορικός διευθυντής της ΣΕΠ (Cosco) T. Βαμβακίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ Αθ. Σχίζας, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Γιάννης Σκουμπούρης, κ.α.

Το συνέδριο στηρίχτηκε από 16 χορηγούς (Άκτωρ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, J&P Άβαξ, ΜΕΤΚΑ, Αττικό Μετρό, ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, Hellastron, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Hill, ΓΑΙΑΟΣΕ, Goldair, DHL, ΣΤΕΑΤ, Eurocert, ΣΑΤΕ).

 

Δείτε εδώ τo πρόγραμμα του 1ου Συνεδρίου Υποδομών - Μεταφορών.

 

Free Spirit

Free Spirit

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου:
15-16 Μαΐου 2018

Γραμματεία

Free Spirit

Επικοινωνία

+30 2106048260
+30 2106047457
vfelekou@free-spirit.gr

© 2ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών - Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας